Akoestisch duo bruiloft

Muzikale omlijsting voor jullie bruiloft.
Ceremonie, taartmoment, lunch, borrel, receptie, avondfeest.

Akoestisch duo bruiloft gezocht? MAIS is de perfecte bruiloftmuziek leverancier. Voor compacte akoestische live muziek op jullie bruiloft. We bestaan uit de samenstelling: zanger-gitarist en contrabassist. Jullie huwelijk is nog romantischer en sfeervoller met akoestische live muziek van MAIS.

Akoestisch duo bruiloft

Welke momenten kan live muziek van akoestisch duo MAIS op jullie bruiloft?

  • De ceremonie met bruiloftmuziek
  • Het Taartmoment & lunch
  • Receptie met live achtergrondmuziek
  • Diner met live achtergrondmuziek
  • Avondfeest, achtergrondmuziek en dansen met akoestische band

Deze twee heren zijn echte bruiloftspecialisten. Perfecte akoestische live muziek tijdens jullie bruiloft. Groot voordeel: een duo neemt niet veel plaats in en kost een stuk minder dan een coverband.

Akoestisch duo bruiloft

Akoestisch duo op jullie ceremonie, bruiloft, liefdesliedjes of feest

Voor de ceremonie weten we mooie romantische liedjes te spelen voor jullie. Tijdens het taartmoment heerlijke live achtergrondmuziek om van te genieten. Tijdens het avondfeest kan het van achtergrond tot feestje. Eventueel als akoestische band. De voetjes kunnen ook van de vloer met MAIS.

Het brede repertoire van liedjes spreekt al jullie gasten aan. Van Beatles tot aan Ed Sheeran, in een eigen akoestisch jasje.

Beleef alvast de ervaring van jullie bruiloft met MAIS en kom gratis luisteren!

Maak een afspraak voor een gratis luisteravond speciaal voor jullie om alvast te proeven hoe jullie bruiloft muzikaal omlijst kan worden door akoestisch duo MAIS.