Akoestisch duo MAIS

MAIS is een professioneel akoestisch duo van twee goede muzikanten in de stijl ‘akoestische muziek’. Altijd gekleed in een vintage uitstraling met schoenen van Mascolori. Als duo spelen ze voor drie, een vol ritmisch warm geluid. Als live achtergrondmuziek of als goede live muziek voor: receptie, bruiloftmuziek, tuinfeest, kroeg, evenement. Zonder dat de live muziek overheersend is. Muziek om naar te luisteren of – als je wil- af toe op te dansen. Specialisatie van MAIS is om ook live muziek te bieden waar strenge geluidseisen zijn.

Akoestisch duo MAIS, professionals & perfectionisten: live muziek zonder zorgen

Akoestisch duo MAIS houdt ervan alles tot in de puntjes te regelen. In de voorbereiding en tijdens het optreden. Voor hun opdrachtgevers en natuurlijk het publiek. De twee heren leven van de muziek en weten al 15 jaar wat ze moeten doen: afspraak=afspraak, op tijd zijn, professioneel licht & geluid, altijd goed gekleed en natuurlijk een perfect optreden in dienst van uw wensen en het publiek.

Singer songwriter sound / akoestische pop / live achtergrondmuziek

De klank wordt omschreven in de stijlen ‘unplugged’ of ‘singer-songwriter’. István zingt alleen liedjes waar hij iets mee heeft en zingt daardoor puur vanuit hart: het publiek wordt geraakt door zijn stem. MAIS beheerst de kunst van het weglaten, door ‘klein spelen’. Bekende en onbekende liedjes krijgen opeens een toegankelijke wending dankzij de unieke warme MAIS klank. MAIS is gewend als live achtergrondmuziek te worden geboekt en het is hun vak muzikale omlijsting te verzorgen.

Professionele muzikanten, akoestische live muziek zonder zorgen

István (zang/gitaar) en Maurits (contrabas) musiceren met elkaar sinds hun 18e en zijn ondertussen beroepsmuzikanten. Maar ze repeteren nog wekelijks en zijn beiden perfectionisten: dat is live zeker te horen en te zien. Op hun gitaar en contrabas weten ze exact hoe Engelstalige (Prince, Paul Weller) en Nederlandstalige covers (Blof, The Scene) zo om te zetten naar een ‘singer-songwriter’ geluid waarmee het publiek geraakt wordt. Liedjes van ‘harde’ en ‘veel grotere bands’ (Nirvana, Radiohead, RHCP, The Doors) zetten de heren om in een eigen singer-songwriter sound. Iedereen kan genieten van MAIS want het repertoire gaat van de Rolling Stones tot aan Ed Sheehan.

MAIS bestaat 15 jaar en de heren hebben elk type evenement opgetreden, goed spelen in dienst van het gevraagde, een optreden tot in de puntjes verzorgen is hetgeen ze het liefst elke dag doen.

De samenstelling van dit akoestisch duo van gitaar en contrabas geeft popmuziek een aangenaam warm geluid. Geschikt van achtergrond tot groot event. De bezetting zanger/gitarist en contrabassist + hun geluid + het repertoire is bijzonder.

 

VRAAG OFFERTE AAN VIA DE E-MAIL

Mail met akoestisch duo MAIS