Bruiloftmuziek Mill

Op woensdag 9 november organiseert Trouwliedjes.nl in samenwerking met Kasteel Tongelaar een inspiratieavond voor bruidsparen in Mill en omgeving. Met akoestisch duo MAIS, ook te boeken via trouwliedjes.nl. Locatie:Kasteel de Tongelaar in Mill

‘Trouwliedjes.nl Inspiratie Avond’.

Bruiloftmuziek in Mill met akoestisch duo MAIS

Tijdens deze avond zijn toekomstige bruidsparen, maar ook ceremoniemeesters, weddingplanners en andere feestjesmakers, van harte welkom om sfeer te komen proeven.  Akoestisch duo MAIS zal mooie trouwliedjes spelen. Ook zullen andere muzikanten, zangers en zangeressen van Trouwliedjes hun nummers ten gehore brengen. Ook zullen diverse leveranciers wat vertellen over hun expertise, zo hebben we Marielle Jongmans (BABS) die precies weet waar je tijdens een ceremonie aan moet denken. Of Victor van de Westering van Victor’s Wedding Design. Hij zal vertellen waar je op moet letten bij het ontwerpen van je eigen trouwjurk!

Na het live gedeelte is er tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de aanwezige leveranciers.


Bij het plannen van je trouwdag wil je alles tot in de puntjes regelen en zo min mogelijk zorgen hebben. Op de dag zelf wil je natuurlijk alleen maar genieten van elkaar en het moment. Trouwliedjes.nl kan je helpen om jullie belangrijkste dag zorgeloos te beleven. Van live-muziek op de ceremonie of receptie/diner tot een complete band op de feestavond. We willen je graag inspireren, adviseren en vooral ontzorgen bij het plannen van jullie dag!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *