BRUILOFT MUZIEK
MET MAIS

MAIS is door 15 jaar spelen op bruiloften en door meedenken in de voorbereidingen een ware bruiloftsspecialist geworden: we worden hierdoor als bruiloftmuziek geboekt. Voordat we op jullie bruiloft spelen nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen en onze mogelijkheden door. Goed overleg is bij ons altijd de basis! Akoestisch duo MAIS is geschikt voor de ceremonie), de receptie of voor het avondfeest.

Akoestisch duo MAIS speelt ruim 13 jaar op bruiloften. Zeer ervaren met alles wat bij een bruiloft komt kijken en live muziek.

Bruiloftmuziek voor de ceremonie | borrel / receptie | avondfeest

We spelen puur akoestisch in een kleine ruimte of tijdens de ceremonie. Of klein versterkt bij de borrel of receptie, rustig op de achtergrond, stiekum doet iemand toch een dansje want dat kan zeker af en toe. Onze akoestische band MAIS (met percussioniste) neemt niet veel ruimte in en kost stukken minder dan een grote coverband, toch klinken ze voor 4.

De akoestische instrumenten gitaar en contrabas geven een ritmisch en warme sound. Tel daarbij een goede zanger bij op en je hoeft niet verder te zoeken voor een geslaagde
bruiloft waar alle gasten tevreden zijn over de live muziek.

MAIS speelt liedjes van toen en nu in een eigen akoestisch jasje. In persoonlijk
overleg met jullie stemmen we alles nauwkeurig af zodat jullie een perfecte dag hebben!

We spelen standaard 3x45minuten en nemen klein geluid mee. Er zijn diverse opties
bespreekbaar.