• Live muziek Corona met akoestisch duo MAIS

LIVE MUZIEK CORONA

Corona, live muziek met akoestisch duo MAIS, is dat tijdens de Corona beperkingen mogelijk?

Ja, live muziek met een akoestisch duo is juist heel slim om te boeken tijdens Corona / COVID19.

Akoestisch duo MAIS heeft diverse oplossingen voor live muziek aan huis, live muziek ceremonie, live muziek voor bruiloft. Feest of live muziek op de achtergrond. Alle mogelijkheden van live muziek met ons tijdens Corona passen binnen de maatregelen van het RIVM.

We zijn al te boeken als akoestisch duo vanaf €300.

LIVE MUZIEK TIJDENS CORONA

AKOESTISCH DUO OF AKOESTISCHE BAND
WEINIG RUIMTE & VEILIG

Akoestisch duo MAIS: twee muzikanten. Een Zanger-gitarist en contrabassist. Beiden gezond en nemen de huidige situatie serieus. Groot voordeel: we nemen weinig ruimte in. Ook zijn we mobiel te boeken zodat we akoestisch kunnen verplaatsen.

 Corona live muziek? Boek Akoestisch duo MAIS

Live muziek tijdens Corona: online optreden

 • Online optreden via live stream (Zoom) particulier of zakelijk event
  Vanuit hun eigen locatie treedt akoestisch duo MAIS voor u op. U krijgt via de mail/app/sms een link die u kunt delen met uw publiek. We kunnen optreden via Zoom, facebook en youtube.
 • Online optreden vanaf uw locatie, professionele live streaming
  Het is mogelijk vanaf uw gewenste locatie online op te treden voor een groot publiek. We kunnen met verschillende camera’s werken. Hierdoor kunnen toespraken/presentaties vanuit een andere ruimte.
 • We werken professionele leveranciers (hoge kwaliteit beeld en geluid). Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Live muziek ceremonie

 • Live muziek voor jullie huwelijk ceremonie
  Het is mogelijk in deze Corona tijd op te treden tijdens jullie ceremonie. Op afstand. Met warme romantische akoestische live muziek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
 • Live uitvaartmuziek
  Bent u op zoek naar livemuziek tijdens de uitvaart? Akoestisch duo MAIS is ervaren in het verzorgen van live uitvaartmuziek. Live muziek is mogelijk tijdens een uitvaartdienst tijdens CoronaNeem contact met ons op voor de mogelijkheden

Live muziek aan huis

 • Akoestisch duo MAIS live op jullie tuinfeest of als huiskamerconcert
  Het voordeel van een muziekduo is dat we met z’n twee op bezoek mogen komen bij een familie of woongemeenschap.Organiseert u een tuinfeest met uw familie? Heeft u een huiskamer waar we op 1.5 meter afstand een huiskamerconcert kunnen geven?

  We nemen weinig ruimte in (3m2) en de buren zullen het zeker ook waarderen (we stemmen het volume goed af). In goed overleg regelen we alles voor u.

LIVE MUZIEK CORONA & ONZE MAATREGELEN

Welke Corona maatregelen neemt akoestisch duo MAIS bij een optreden?

We geven onze speelplek duidelijk aan met een gezellig Perzisch tapijtje waar we op staan. Hier staan we 1,5m van elkaar (dat staan we al 20 jaar). We houden afstand van het publiek. Ook tijdens het opbouwen en in de pauzes.

Kan ik een optreden afzeggen door Corona?

Ja een optreden is af te zeggen. We kijken samen naar een nieuwe datum.

Wanneer kan je weer akoestisch duo MAIS boeken voor bruiloft, feest?

Vanaf 1 juni 2020: groep van 30 mensen. Vanaf 1 juli 2020 groep van 100 mensen.

Live muziek & Corona is dus prima mogelijk met akoestisch duo MAIS.  We spelen – in Nederland – vanaf 1 juni weer voor een groep voor 30 mensen. Vanaf 1 juli spelen we weer voor 100 mensen. Eigenlijk doen we dit al 20 jaar. MAIS is namelijk geen band voor een evenement van 1000 man. Uiteraard nemen we op 1.5m afstand alle RIVM maatregelen. We hopen jullie snel te ontmoeten!

Live muziek tijdens Corona met akoestisch duo MAIS? Vraag info of offerte op: