Live achtergrondmuziek akoestisch duo MAIS

Live achtergrondmuziek

Live achtergrond muziek is precies waar akoestisch duo MAIS al 15 jaar in is gespecialiseerd. U hoeft zich bij MAIS geen zorgen te maken: hoge kwaliteit en zekerheid. U kunt rustig met uw gasten praten op uw bruiloft of feest. Genieten van hits in akoestische muziek stijl van MAIS. Twee beroepsmusici (zanger/gitarist en contrabassist) die het leuk vinden om muziek als live achtergrondmuziek te spelen. Sterker nog: het is hun vak.

Live achtergrondmuziek spelen is groot in klein zijn. We nemen niet veel ruimte in. Spelen grootse hits verassend klein. Op een bruiloft spelen we extra mooie liefdesliedjes, op een feest een hits van nu.

Live achtergrondmuziek bruiloft feest

Live achtergrondmuziek bruiloft of feest

MAIS kiest muziek welke past bij uw receptie, diner, bruiloft of feest. Een evenement waar live muziek muzikale omlijsting als live achtergrondmuziek is.

De playlist van MAIS kan je hier bekijken. Het repertoire is gebalanceerd: we spelen bekende hits, liedjes met een ‘oja die’ gehalte en diamantjes speciaal voor de muziekliefhebber.

Het geluid is te omschrijven als uniek, akoestisch, warm, vol: ‘Acoustic Lounge’ of ‘singer-songwriter’ sound. Aangenaam en voor iedereen geschikt.

Wat is live achtergrondmuziek?

Live achtergrondmuziek is live muziek op de achtergrond van een evenement, zoals een bruiloft of feest. Vaak akoestische muziek, gespeeld door een akoestisch duo of akoestische band.

Hoe goed hoor je live achtergrondmuziek?

Onze muziek is onversterkt goed te horen voor 10 mensen. Als uw meer dan 30 mensen heeft spelen we met een hele kleine installatie. Bij 30-80 mensen nemen we een compacte geluidsinstallatie mee.

Wat kost live achtergrondmuziek bij ons?

We spelen 1x45min vanaf €300, 2x45min vanaf €500 en 3x45min kost €699.

Mail voor info of offerte

Waar kan je live achtergrondmuziek voor inzetten?

  1. Bruiloft

    Bij het taartmoment, receptie, lunch diner en voor een rustig feest.

  2. Feest

    Een feest waar gasten elkaar altijd moeten kunnen verstaan en waar muziek niet het hoofdthema is.

  3. Tuinfeest

    Gezellig feest in de tuin maar de buren hoeven het niet te horen.

Jullie bruiloft, onze live achtergrondmuziek, jullie eeuwige herinnering

Bruidsparen boeken vaak de live achtergrondmuziek van MAIS als bruiloft muziek. Bij de ceremonie, de borrel of lunch, het diner en zelfs het avondfeest als de bruiloft band. Er is duidelijk een meerwaarde dan ‘een playlist van Spotify’. Tijdens de ceremonie is bij aankomst van de gasten en het bruidspaar meteen een warme, romantische sfeer. De klank van een houten akoestische gitaar en een contrabas raakt iedereen. De zanger zingt romantische liefdesliedjes.

Achtergrondmuziek bij jullie moment

Tijdens de lunch of diner omlijsten we muzikaal ook dit belangrijke moment. MAIS voelt de sfeer perfect aan en kiest ter plekke het lied wat past bij jullie moment. Hits in onze singer-songwriter sound klinken warm en aangenaam. In een overleg met jullie hebben we bepaald welke liedjes je wel en niet wil horen. Zo hebben we aan beiden zijden een perfecte dag. We leveren jullie perfecte live muziek en eeuwige herinneringen.

Reviews

Akoestische live muziek voor ieder feest

Onze klanten boeken MAIS omdat hun feest bijzonder wordt door onze akoestische live muziek. We weten na 20 jaar ervaring precies hoe een feest muzikaal te omlijsten. MAIS bouwt een feest op. We zijn geen coverband voor ‘continue knallen’.

Van gouwe ouwe tot hit van nu

We beginnen vaak met wat rustige achtergrondmuziek. Dat zijn goude ouwe, goede popliedjes uit de muziekgeschiedens of een hit van nu. We bouwen in de sets op tot muziek om op te dansen. En ja we kunnen ook eindigen met onze versie van Proud Mary. We weten zeker een feestje te bouwen en krijgen en houden de mensen op de dansvloer. Zeker met akoestische band MAIS, onze percussioniste erbij.

Bekijk ons live achtergrondmuziek repertoire onder het menu ‘playlist’. Tijdens de pauzes zetten we altijd passende pauzemuziek op zodat er geen stilte valt op het feest!

Miranda (50e verjaardag, Damhotel, Edam)

Hallo MAIS,

Ik wil jullie nog even laten weten dat ik jullie achtergrondmuziek afgelopen zondag in alle opzichten geslaagd vond! Ik kreeg er ook veel leuke reacties op van mijn gasten.

Hopelijk was voor jullie ook alles naar tevredenheid. Ik wens jullie veel succes en mooie live optredens toe, misschien nog eens tot ziens. Hartelijke groet, Miranda.

Hans Boomsma, verjaardag in Amsterdam

Ik heb genoten van jullie optreden. Melodieus van de schoenen tot mijn neus. Diverse hits maar dan op jullie “eigen wijze” meefluiten mag en kan, het gebeurd. Mannen van Mais (mooie naam!!!) Istvan en Maurits wat ik ook knap vind is dat jullie je niet laten afleiden door gepraat er doorheen, pfff. Bewondering en nog een keer wat een repertoire! Hoop op nog een keer! Mooi kaartje, ik weet jullie te vinden. Goeie groet van Hans.

Akoestisch duo MAIS
Hits in singer-songwriter sound
Live muziek op de achtergrond
of feest

MAIS is een akoestisch duo en akoestische band van zanger-gitarist Istvan en bassist Maurits. Wie op zoek is naar professionele live muziek – welke weinig ruimte in beslag – zit bij MAIS meteen goed.

Ons publiek staat verbaasd hoe vol en warm ons akoestisch duo klinkt. Daar hebben we ook twee geheimen voor.

In de stijl ‘unplugged’, ‘singer-songwriter’ ‘acoustic lounge’. Een goede zanger die tevens een superstrakke gitarist is. Een ritmische knorrende contrabassist. Het repertoire zijn liedjes die jong en oud aanspreken, van The Doors tot aan Ed Sheeran, Anouk tot aan The Scene. Liedjes van Nu en Toen in een akoestisch jasje van ‘kippevel’. Van rustig kabbelend tot hier en daar een dansje. De heren zijn altijd goed gekleed in vintage stijl met hippe schoenen. 

Betaalbare Live achtergrondmuziek of muziek voor een feestje

Heeft u een feestje en uw budget is niet toelatend voor een cover band dan is akoestisch duo MAIS de oplossing.
Te boeken vanaf €300.

We spelen nooit te hard en passen ons aan op de eisen van de omgeving en doel van het event. We nemen als duo weinig ruimte en zijn dus altijd in te passen voor welk feestje dan ook!

Zekerheid en kwaliteit. Vakmanschap van 15 jaar in akoestische live muziek

Ons akoestisch duo bestaat al 15 jaar en we repeteren nog vaak. We hebben alles al een keer gezien, van spelen op een bruiloft ceremonie tot op een groot festival. En dat hoort u zeker terug in de kwaliteit van de muziek en de uitstraling. En naast gewoon goede muziek en goede performance maken we altijd heldere afspraken. Onze basis: goed overleg.

Neem contact op