Live uitvaartmuziek met duo MAIS

Live uitvaartmuziek is een bijzondere muzikale omlijsting die akoestisch duo MAIS levert tijdens de afscheidsceremonie. Met live zang, gitaar en contrabas. Doordat we door de jaren tijdens een begrafenis van familieleden de akoestische live muziek zijn gaan verzorgen, zijn wij erachter gekomen dat onze bijdrage misschien wel de meest pure vorm is van live muziek. We kunnen echt iets meegeven.

Rollercoaster (Danny Vera) live uitvaartmuziek tijdens een uitvaart in Den Haag. Rollercoaster is op dit moment het meest aangevraagde lied.

Wat is mogelijk bij live uitvaartmuziek met MAIS?

Akoestisch duo MAIS kan op verschillende manieren de live muziek tijdens de uitvaart verzorgen. Bij binnenkomst van de familie of tijdens de afscheidsceremonie. In goed overleg helpen we u bij het maken van keuzes.

Welke uitvaartmuziek speelt MAIS?

Door alle omstandigheden die komen kijken een uitvaart is niet altijd te overzien bij de familie welke live muziek past bij een uitvaart. We adviseren u aan de hand van onze repertoire lijst. Of door de juiste vragen te stellen komen we samen op de juiste live muziek. Ook is het mogelijk in overleg verzoekjes te spelen. Hier kunnen kleine meerkosten aan verbonden zijn als het muziekstukken zijn die tijd nodig hebben, met name voor de zanger-gitarist.

Bekijk hier het repertoire van MAIS

Wat kost live uitvaartmuziek?

De prijs van akoestisch duo MAIS hangt af van:

  • De reistijd (we komen uit regio Rotterdam)
  • Hoeveel verzoekjes we moeten instuderen
  • De verblijftijd (we gaan uit van 1 uur afscheidsceremonie)
  • 350
  • Akoestisch duo MAIS is tijdens de afscheidsceremonie aanwezig en speelt 2 of 3 liedjes uit het repertoire.
  • Inclusief eventuele kleine geluidsapparatuur